Chudobka
Anotace: o sedmikrásce a dívce
Strom se ze strany na stranu naklání.
Krásná dívka se k zemi sklání.
Sklání se k bílé chudobce.
Hladí ji něžně na ruce.
Vtom ji slza jak perla na dlaň spadla.
Dívka rychle kvítek odhodila.
Připomínal ji květ co jí milý dal.
Když přepadl ji žal.
Komentáře (1)
Komentujících (1)