Je tu chlad(no)

Je tu chlad(no)

Anotace: Věnováno bývalému kamarádovi L.Chladovi, který zničil naše kamarádství a lásce se vyhnul také velkým obloukem....

Na motivy „Účastníci zájezdu“
chtěl sis s láskou zaplavat,
já v šoku – Bůh to ví, byls jen přítel,
to mám Tě teď milovat...???

Svými rty zavadil si lehce o mé
Panebože kamarád?Ne – kdo jsi?
Tep sto úderů za minutu – tužeb a přání moře,
- co chceš jen přej si...

Nenadělám nic, marná snaha,
malé město, malá postel,
nám dvoum ale stačí – kamarádství v nenávratnu
po větě „tak si tu ustel...“

Je tu chlad(no),zbyly jen omrzliny,
sníh napadl mezi nás,
už žádná slova neroztají, ni slunce nevrátí
to, co podařilo se Ti ukrást....!
Autor Niké, 07.10.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najednou mi je zima.... Moc pěkná

07.10.2007 16:10:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí