Krutá láska

Krutá láska

Anotace: neopětovaná láska a zaslepený milenec....

Hněv spálil mé milující oči
Touhou lásky zaslepené
K pravdě zády otočené
Točila ses v nevěrném kolotoči

Na kolena tebe srazím mstou
Prsty pod bradu ti zaryji
Ponížila jsi mě!Dnes zabiji
Růže lásky již neporostou

Jen Bůh viděl to zkázy dílo
Srdce jsi mi vzala....pošlapala
Já vzal pro sebe, co mě jsi odepřela
Dobře to víš, má temná vílo

Do tvých ledových očí hledím
Z hrudi vysál jsem tvůj dech
Do pekla kráčím...po schodech
Kruté vystřízlivění.Jak zvíře trpím

Sám nemůžu žít s tou představou
Miloval jsme tě!Ty mě ne
Duše tvá snad mi promine
Zešílím!Odcházím!...za tebou
Autor Breakthru, 12.10.2007
Přečteno 466x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, mikyša, blue, Turmalina, Eiffel, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí