Najdu tě

Najdu tě

Anotace: Zasloužila jsem si tak krásné vyznání? Snad ano.

Najdu tě na jaře v rodících se květech,
najdu tě na louce i po létech,
nikde se mi neschováš,
vrytá do kůže se mi uchováš.
Léto s tebou je bohaté a voní,
za tebou nese mě stádo divokých koní,
S podzimem listy snáší se k zemi,
s myšlenkou na tebe vždy krásně je mi.
Ve vločkách sněhu tvé stopy najdu,
na konec světa za tebou zajdu.
Autor lupínek, 03.11.2007
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí