Anotace: V mém snovém světě jsi stále se mnou.Neuměl jsi naladit kytaru....Mě si naladil na nejčistší lásku. Spolu jsme byli akord.
Hrál jsi na mně ,jako na kytaru.
Bez not jsi na mně lásko hrál...
Já cítila se jako v ráji.
kdo z Vás by o méně stál?
Probudil jsi ve mně píseň
Dodnes cítím ten tvůj prstoklad.
Nepoznat tě i když chvíli,
život můj
falešnými tóny zněl by dál...