Zastavím krok. Někdo tu pláče?
Vzlyká a brečí jak malé práče.
Tu krabičku prášků mi vlož do dlaně.
Někdo ublížil? Lidi? S.. na ně.
Podej mi ruku a někomu k zlosti
užijeme si den plný radosti.
Večer bude jen povídání
dlouhé než přijde tvoje spaní.
Tak pusu na tvář a když budeš chtít,
můžeš mě někdy prozvonit.
19.11.2007 12:31:00 | temny.bard