Zemřela jsem pro Tvé dlaně

Zemřela jsem pro Tvé dlaně

Anotace: ......

Zemřela jsem pro Tvé dlaně,
Které mě hřát přestaly,
Když odešel jsi z mých lovišť,
Ruce mé prázdné zůstaly.

Zemřela jsem pro lhostejnost,
zemřela jsem v srdci Tvém,
Zemřela jsem, odešla jsem,
Opuštěná – sama jsem.

Ty odešel jsi – ne fyzicky,
Jen Tvé srdce mě opustilo –
A ještě víc ,než odešel bys,
Tvé jednání – to mě zničilo.

Pro mě zemřels. Mrtva jsem já,
Já v Tvé lásce skonala,
Pro Tebe jsem léta žila,
Léta Tvůj chléb jídala.

Tvůj život je jeden plán
A můj život zkrat náhlý má,
Já jsem sama, Ty jsi sám,
Jsem Tebou zatrpklá – a zlá.
Autor Ammazonic, 17.11.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To přejde a sama nebude, nebo se naučíš být sama ráda, bez nutné potřeby být s někým za každou cenu.To jen pocit z básně :o)

17.11.2007 23:19:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí