Rty

Rty

Anotace: ...úžasně rudá...tak nádherná

Malý, krátký to okamžik,
ve spojení dvou těl,
kdy dvojí rty spojí se v jedny,
pár okamžiků lásky.

Do srdce šeptají ta slůvka,
bez nich by nebylo všeho,
tak nádherně rudá se špetkou krve,
kde v onačím světě zní láska.

Potají plíží se světem nejednoho těla,
hledají úžasná z nejúžasnějších míst,
kde i jen malé pohlazení uspokojení přinese,
žijí ze vzduchu, živí se láskou.

" Hle, zde máš něco červeného...!!!"
Ukazujíc na srdce,
vedle políbeného ňadra,
kde rty zanechaly svoji unci...
Autor Láďa, 20.11.2007
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Milissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poetické vyznání!

20.11.2007 10:47:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí