A venku svítí sníh

A venku svítí sníh

Anotace: báseň o životě, který se může zdát jiný, než je

A padá Slunce
Má to barvu tónu cé
Jak svatební kytice pro vdovu
Jak snubní prsten pro opuštěnou
Má to chuť oranžové schránky
Té, co je i není na dopisy…

A venku svítí sníh.
Ale už to neskrývej, je to tak
Ten mráz tohoto města ti zalezl pod nehty
Trpíš
Sám sebe ptáš se co
Bože, proč?
Ta otázka… Ten čas, ten pohled do neprázdnoty
Srdeční vakuum…

A venku svítí sníh.
Lyricky bez urážky „KRÁVO“ to je moje!
Ti seberou tvůj vlastní mozek asi
Na pokusy
Zbyde ti kus tvé vlastní vášně citu co nepomáhá
Srdce tluče nakřivo a ptá se tě kde je tvůj milý
Daleko krásko, daleko a vlastně nejsi kráska
Jak píseň na přání.
A venku hoří sníh.
Autor Ančí, 20.11.2007
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí