Naposledy

Naposledy

Anotace: smutná báseň o lásce

Poprvé,
když jsem viděla tvé oči,
stal se zázrak.
Někdy to nechápu,
a někdy pláču,
že mě bolí srdce.

Zůstaň tu se mnou, dnes naposledy.

Ticho mě obemyká,
jako snová brána do říše,
kde křičí démoni,
zbav mou duši temnoty,

něco ještě jde,
něco už ne a něco je příliš,
příliš pro tvé něžné oči,
dotyk a polibek,
co chutná jak tvoje láska.

Pachuť noci a přízraky.
Autor Ančí, 20.11.2007
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí