Princezny...(1.díl)

Princezny...(1.díl)

Anotace: ...tak trochu pohádková...P.S.pro Lucinku(PORŠÁTKO)!!

Grimmové, Erben i Andersen,
měli spoustu svých princezen.
Byly vždy dívčího půvabu vzorem
a většinou žily v království "chorém".
Buď bylo smutné či zakleté,
a když už podlehlo, tak kletbě staleté.
-Princezny-
jen občas trochu naivní jsou
a naletí,
sami ty následky ponesou,
stihne je prokletí.
Vždy jim někdo štěstí nepřeje,
tak to bylo, bude a je.
Jednu střeží velký drak,
Arabelu zas Rumburak.
Sněhuraka macechou je stíhána
a Zlatovláska za temného pána provdána.
Všechny měly osud ovlivněný dávkou zloby,
to se tě netýká, ty si má princezna moderní doby!
Tvůj život není jen příběh z knihy pohádek,
neplní ho procházky napříč královských zahrádek.
Autor Tomíno..., 26.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí