prosté vyznání
Anotace: nejkrásnější slova...
Ráno nám přinese nový den,
po krůčcích plní se můj sen,
mám hlavu plnou tebe,
jsi hvězdička pro mě spadlá z nebe.
Chci zkoumat tvůj povrch
i hloubku tvou.
Chci abys byla celičká mou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)