Miláčku

Miláčku

Anotace: :)

Miláčku,
Ty nejlíp víš jak moc mi chybíš,
jak mě přitahuješ,
jak se mi líbíš.

Co přítomnost Tvá pro mě znamená,
jak třesou se mi kolena,
když polibkem mě pohladíš.

Jsem k Tobě upnut,
celou svou duší i tělem,
chci být Tvým ďáblem, andělem,
chci být Tvým tajným snem.

Jsi růží bez trnů,
co nádherně sluncem voní,
co vykvetla v zahradě
s nadějí a láskou
pohromadě.

Jsi má čarokrásná naděje,
co životem mým mě vede,
co pronáší mě skrze plameny,
chtěl bych být s Tebou navždy spojený.
Autor Ďábel sám, 18.12.2007
Přečteno 1230x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, mikyša, isisleo, Liduška, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

Milé.

08.05.2024 07:05:11 | mkinka

tahle básnička se mi z těch Tvých líbí nejvíc...

07.05.2008 22:58:00 | kokina2

:-))

20.12.2007 18:21:00 | isisleo

Krásné vyznání, šťastná to žena, které jíž je to určeno.

20.12.2007 13:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí