Proč?

Proč?

Anotace: Někdy věřit někomu bolí...

Proč jsi mi říkal
Že mě máš rád
Když jsi si chtěl
Se mnou jen hrát?

Ráda jsem podlehla
Své hříšné touze
Líbat a milovat
Zas jednou muže

Ochutnat příchuť
Tvých hebkých rtů
Na chvíli upadnout
Do světa snů

Bylo to krásné
Nebudu zapírat
Avšak já chtěla
Stále tě objímat

Trochu si užívat
A rozkoš zažívat
Cítit tě u sebe
A vznést se do nebe

Ráno však byl jsi
Tak náhle jiný
Možná jsi pocítil
I náznak viny?

Řekl mi promiň
Naposled políbil
Nečekej víc
Nic jsem ti neslíbil

Chtěl jsem tě pouze
Jak lovec ulovit
A tělo bez duše
Do sbírky zařadit

Jak můžeš bez citu
Tak hrát si s láskou?
Jsi jako klaun
S falešnou maskou

Nejdříve s úsměvem
Snažíš se oslnit
Dostat co chceš
A potom zahodit

Nemůžeš beztrestně
Ostatní zraňovat
Doufám, že jednou
Budeš litovat...
Autor quodlibet, 27.12.2007
Přečteno 434x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikollillinkaa, naneninonu, dva, Suzan, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neboj jemu se to jednou vrátí..a ty jdi dál, on ti za to nestojí :)

27.12.2007 20:26:00 | Martez

moc pěkné, opravdu, zažila jsi asi to, co já...taky tu mám danou jednou takovou báseň....chlapy jsou svině - však pořád doufám, že ne všichni

27.12.2007 17:14:00 | Suzan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí