V útlaku půlnoci

V útlaku půlnoci

Anotace: O jedné lásce

Sbírka: Romantické zastavení

S rosou půlnoční, s třpytem na dlani,
měsíc snad slyší mé tiché pokání.
Mé srdce chladné tak milovalo málo.
Smířit se chci. Tak dlouho to zrálo!

S jablkem v dlani jsem ho lákala,
však pak jsem mu ukázala záda.
Proléval slzy, já se však zdráhala.
Proradné sliby, byla jsem tak mladá.

Čekám tě s půlnocí, láska mi dozrála,
zahrada ztichlá je, v altánu my dva.
Kytice svatební a já tak troufalá,
tichounce slibuji, že to není hra.
Autor Maura, 13.02.2008
Přečteno 580x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Kozoroh 1, pavlis, vodnař, carodejka, Bíša, Psavec, Kanzy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pod tlakem...umí zpívat...

05.02.2009 11:09:00 | enigman

PZ. Vlastně "Vinno!"

10.03.2008 13:58:00 | Kozoroh 1

"A jablko je vino! " napsal pan Horníček...;o)

10.03.2008 13:57:00 | Kozoroh 1

Díky všem.

13.02.2008 15:48:00 | Maura

Paráda, děvče.

13.02.2008 10:50:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí