Na prahu máje 2008

Na prahu máje 2008

Anotace: - Žalmy -

Sbírka: Žalmy

. . . četl o promiskuitě českých žen . . .
Ale bylo to o všech . . .
. . . i o mužích
(Adresa: http://zena.centrum.cz)

Když už nesdílíme spolu cit
tak alespoň svá těla
(materialističtí marxisté lásky)
Komunismus v citech
s příchutí nacistického sadismu
a fašistické představy milování
prokvetlý pornografií
pro nezralé adolescenty
aby byli úspěšně polapeni
do tenat současné morálky
ovládané alkoholy drog
a dýmem cigaret . . .
na bilboardech jejich cest
s odhalenými ženami
kterým to nevadí . . .
kterým to nepřekáží . . .

Dva postpubertální mladíci
ubili k smrti muzikanta
. . . cestou z hospody
Vzali mu (plus mínus)
. . . asi tisíc korun . . .

Rudá vlajka
Symbol vítězství krve
Opět vztyčena
Na prahu máje 2008

Pyrhovo vítězství současnosti . . .

. . . realita projevu lásky k bližnímu . . .

V jedné z básní čtu verš:
- Chtěla jsem s tebou jenom spát . . . –

Promiňte všichni,
kdo s někým hodláte jen tak spát
protože já tomu dost dobře nerozumím . . .
. . . oč tu vlastně ve skutečnosti jde . . .
Autor Těšínský, 06.05.2008
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Lota, prostějanek, Churry, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neznámý: Stůněme na pláži zalité studeným sluncem. Rýma naší neupřímnosti se prodrala jako vyrážka do zmačkaných kapesníků našich tváří.

06.05.2008 11:54:00 | Lota

ač z mladé generace, taky nechápu... i roboti říkají ANO...

06.05.2008 10:10:00 | prostějanek

Čím bezproblémovější je život, tím větší zvěrstva plodí. Kmitáme kolem svých mláďat a žádné pohodlí nám není dost. A pak to odnese "úchyl Průša"... nebo třeba učitel... nebo vlastní dcera ve sklepě...

06.05.2008 08:37:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí