Miluji tě
Anotace: Nejsem na kluky ale píšu o hočičím vyznání to snad nevadí nebo jo?
Miluji tě ty to víš,
chci abys mě měl rád,
doufám že mě nezradíš,
a po mém boku budeš stát.
Ta láska k tobě veliká je,
snad jako celej vesmír,
prostě strašně miluji tě,
že o tom se ti nesní.
Přečteno 876x
Tipy 6
Poslední tipující: Eclipse, Bíša, Anneli, Mraveneček, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)