Píseň Lásky

Píseň Lásky

Anotace: ...

Život je jiný,než se zdá,
láska nám často uniká,
srdce jak zloděj uchvátí,
však zpátky nám ho nevrátí.

Marný boj,bitva prohraná,
a přece tolik žádaná,
hned je jí mnoho a nikdy dost,
láska je nezvaný i vyhlížený host.

To,co se láska jmenuje,
co všechna srdce spojuje,
a po čem touží každý z nás,
toho je dnešní noci čas...
Autor Pilotka, 07.01.2009
Přečteno 454x
Tipy 8
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Bíša, china white, Boudicca, kleopatra.sedma, Nimo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tak dál, máš poezii v sobě;-)

12.01.2009 20:36:00 | china white

Moc pěkné :)

07.01.2009 20:54:00 | Nimo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí