Šeptání do větru

Šeptání do větru

Anotace: jde o basen:)

Padá noc a mě se stýská,
Že nemohu Tě vidět z blízka!
Lehký vánek ve svém zpěvu zas,
Mi připomíná Tvůj přelíbezný hlas,
Do větru šeptám tedy Tvé klady,
Že rety Tvé jsou tabulkou čokolády,
Že v nitru Tvých očí jest záře,
A přestože to bylo bez faráře,
Jsem rád že stáli jsme u oltáře!:-)
Tobě bych nikdy nedokázal lhát,
Vždyť Ty jsi má droga-můj opiát,
Jsem na Tobě závislý- CHCI TĚ!
Je to tak, lásko MILUJI TĚ!!!¨
Autor Fantom opery, 29.01.2009
Přečteno 642x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí