vzpomínky

vzpomínky

Anotace: vzpomínky tu jsou pořád a pořád budou

Dívám se před sebe nic nevidím,
koukám se za sebe nic tam není.
Jsem tu sama,
s představami mýma.
Představy krásné jsou,
ale s realitou se neshodnou.
V nich cítím city tvé,
avšak v realitě jsou jiné.
Ty s jinou jsi šťastný více,
cítím,že mi puká srdce.
Žal zaplavuje srdce mé,
vím že už nebudu mít tě.
Těžké bude to překonat,
ale já musím se s tím vyrovnat.
Vím,že život jde dál,
ale já bych čas vrátit chtěla,
jen abych tě zpátky měla.
Jenže čas se nezastaví ani o chvilku,
a tak já budu tuto vzpomínku v srdci mít.
Autor Haniik, 01.02.2009
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí