Anotace: ...stará kravina, je třeba občas mrknout zpátky a smát se své naivitě...a proč taky ne? :o)
vôbec nevadí, že naivné... ba dokonca si myslím, že ani naivné to nie je... naopak... je to pravda najreálnejšia, že sme tým, čím nás robí niečia láska...
21.02.2009 21:00:00 | sophia92
aj dyž nejseš nej... tož to všechno seš... a to je pozitivní :o)
a todle je roztomilý skrznaskrz :o)
21.02.2009 10:37:00 | hanele m.