Anotace: ...
Láska je touha a touha je zázrak, proto je zázrakem i láska. Moc hezká básnička.
27.03.2009 09:12:00 | J.Švihovský
Láska čpí potem, však je to spíš vůně,
láska je důvodem, že srdce stůně,
láska je dotyk, světlo tvých očí,
láska je příčinou, proč slza je smočí,
láska prý s rozumem kámoškou nebývá,
láska se rozumu zdaleka vyhýbá.
16.03.2009 23:16:00 | ota.pé