Když nevnímáš patřit...

Když nevnímáš patřit...

Anotace: ...není nad čím jiným uvažovat, někdo se ptá (bohužel) "proč?", a já neumím to vysvětlit...

Sbírka: Snídaně

Kdybych chtěl, tak nejsem tady
já nemám rád bolestné pády,
kdybych tak chtěl, mohl bych jít,
já ji jen nikdy nebudu mít.

Kdyby mě zajímalo jak dlouho žít budu,
staral bych se zbavit se svého studu,
nečekat bez chvíle, kdy může se snít,
já ji jen nikdy nebudu mít.

Kdybych nehodlal nic dělat s tím,
že o špatných věcech prostě vím,
pořád lepší, než bez upřímnosti být,
já ji jen nikdy nebudu mít.

Kdybych já nebyl tak naivní,
třeba by nebyla ke mně tak pasivní,
kéž by mohla si to k srdci vzít,
já chtěl bych ji tak strašně mít.
Autor Jammie Spark, 18.03.2009
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí