První pohled

První pohled

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

Když spatřil jsem tě tehdy,
srdce mi skorem z hrudi vyskočilo,
v okamžik ten byl jsem celý bledý,
a potem polilo se moje čelo.

Láskou jsem k tobě zahořel,
plným tím citem vřelosti,
pozor však, abych neshořel,
s přívalem prudké radosti.

Ten první pohled stačil zcela,
představivosti kolotoč se roztočil,
v něm propletla se naše těla,
která jsem zručně propojil.
(1997)
Autor VaR, 07.04.2009
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, Házté, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..v prvním pohledu je až neuvěřitelná koncentrace magie a síly :) (milostné samozřejmě)

07.04.2009 13:05:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí