Jenom ty!

Jenom ty!

Anotace: _______

Už to tak bude.
večer se mi nechce spát,
ráno skoro nemůžu vstát.
Jíst a pít už
mě dávno nebaví.
To co chci jsi jenom ty.

Vidím tě všude kam se podívám,
Že po tobě toužím už dávno neskrývám.
Tvé oči a ruce ledový,
to všechno za mě vypoví,
jak šťastná jsem,
když jsi se mnou ty.

Co k tobě cítím se nedá popsat v jedné větě,
jsi to ty kdo mě udělal šťastnou na tomhle světě.
Snesu ti modré z nebe,když si to budeš přát.
Že jsem tě potkala za to dík ti nastokrát.

Není to konec básně,ale začátek života,
že budu s tebou žít s tím se už počítá.
Ikdyž to možná jednou skončí.
Bude to všechno stejně hezký.....
Autor Sarishka, 30.04.2009
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí