Biograf
Sto roků samoty
a žádný div světa,
běžně se promítá
v kině zapomnění.
Koupil jsi lístky ?
Tak pojď,
ať nejsme poslední.
Už promítají,
už běží ten příběh,
jak dva se rádi mají
a ten jeden pak náhle zjistí,
že svět nabízí více možností.
Jdu sama,
v kapse lístek náhradní,
snad kdyby jeden se utopil
v moři hrachových polí.
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Květka Š.
Komentáře (0)