Již bude to rok

Již bude to rok

Anotace: Už budete to rok, co našel jsem lásku svého života a jsem za to strašně vděčný. Za komentáře budu rád :-) Enjoy it ;-)

Sbírka: Básně pro Mikalku :-*

Již budete to rok
co osud zavedl mě k tobě
spolu udělali jsme první krok
a přitiskli se k sobě.

Ten den
se navždy vryl do mé paměti
myslel jsem, že je to jen sen,
když cítil jsem tvé objetí.

Padali jsme spolu
pomalinku dolů,
do říše lásky,
najednou, díky tvým úsměvům,
začali mizet z mého obličeje vrásky

Mám tě pořád v hlavě
od rána do noci
nemůžu bez tebe spát
bez tebe mi nikdo nemůže pomoci

Když slyším tvůj hlas
rozplývá se celé mé tělo
ví, že spolu jsme zas
a že jsi to nejlepší co kdy mělo.

Nemůžu se dočkat našich dítek
našeho vysněného domu
nejraději bych tě zahrnul milióny kytek
a dal ti obrovskou pusu k tomu.


Děkuji Bohu
za to, že jsi
za to, že jsme
za to, že mě miluješ

MILUJI TĚ :-*
Autor PECEN-chleba, 13.08.2009
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..

23.09.2009 16:04:00 | Agniezka

Krásné vyznání,ať dlouho vydrží!

13.08.2009 11:48:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí