Pocit

Pocit

Anotace: Básnička o pocitech zamilovanosti, když ale lásce není přáno.

Sbírka: Maruščina sbírka - Okno do dušičky

Každou chvíli, vždy celý den,
cítím tvou vůni a tvůj dech jen.
Na spáncích a tváři mě mrazíš,
jakoby nic se však vždy tváříš,
a právě když musím od tebe jít,
nemohu v srdci nalézti klid.

Teď, když jsem bez tebe,
srdce mě žalem zebe.
Svírá se úzkostí strachu a pláče,
že o tebe příjdu, bolestí skáče,
a vždy když cítím, že už jsi mi blíž,
ztratím tvou stopu, nedýchám již.

Oddanost lásce je krásná,
ale byla příliš časná.
Ty jsi mi ukázal vše, co mám znát,
musíš mě opustit, známý to řád.
Ale vždy, když ucítím svěží tvůj dech,
vydám se za tebou ve snu na křídlech.
Autor marpesakova, 25.09.2009
Přečteno 578x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Duhová, dievcaVsne, Labanda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

25.09.2009 15:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí