Lední medvěd

Lední medvěd

Anotace: Jdu se uchýlit k zimnímu spánku :-(

Sbírka: Naděje umírá první

Dřív stmívá se nade mnou nebe
končí léto, každý sval mě zebe
Už jen pár dní, opadnou listy
strom bude sám, holý, čistý

Též mé srdce zůstane samotné
chmurný podzim jej šerem rozetne
Jsi pryč, vzdálená tisíce mil
marně hledám čerstvou krev do žil

Počítám dny, hodiny i vteřiny
až jaro vyleze z pod peřiny
Pak spatřím znovu osmý světa div
spatřím tebe, láskou budu zase živ

Jsem strom a tvé listí mi schází
den co den upadám do nesnází
Nezbývá než jako lední medvědi
Usnout v smutku, snad i v naději
Autor Matty09, 28.09.2009
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí