Odzbroj nepřítele láskou ...

Odzbroj nepřítele láskou ...

Náš nepřítel strach
To co nás spojuje
Už to tak bývá
Když se miluje

Srdce se zahalila do temného závoje
Však čekáme na zázrak, nechceme to vzdát bez boje

Naše víra
Naše sny, iluze a přání
Naše budoucnost
a cosi co jí brání

Schovej bílou vlajku
a použij zbraň nejsilnější
Odzbroj nepřítele láskou
Tou zbraní ze všech nejmocnější
Autor batůžek na motorku, 28.10.2009
Přečteno 368x
Tipy 24
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Zorenka Ježková, Házté, ilona, Churry, Dota Slunská, Quigleika, obyčejná, divoska_jaja, umělec2, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oslovila mně,krásná

22.08.2010 13:34:00 | Vanilková Ninja

krásná myšlenka...St!

23.04.2010 01:39:00 | Házté

krásná myšlenka...St!

23.04.2010 01:39:00 | Házté

Bez kroje ho jistě odzbrojíš

30.10.2009 19:44:00 | umělec2

Je li to vzájemné,
vítězství vás nemine
ST

28.10.2009 19:58:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí