Zamilované,vyznanie...

Zamilované,vyznanie...

Ani slová neviádria,
aký pocit srdcom preteká...
Živý úžas,
ta najčistejšia nádhera.
Tvoj pohľad,
radosťou naplnený.
Tak nenahraditelný,
až strácam verše,strácam slov...

Si do ľudskej podoby,
prevtelená Láska...
Bytosť nad bytosti,
jedinečná krása...

Som unesený,
pobláznený,
zbláznený
až šialene
zamilovaný..

Jediné čo ma trápy,
napriek všetkým chýbám
z minulosti,dúfam,verím,
že nebudeme sklamaný...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 14.11.2009
Přečteno 610x
Tipy 4
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí