Pátek
Pátek je svátek,
milenců hrátek.
Ztracených lásek prokletí.
Probuzení sobotní a ptáci neletí.
Zůstanou doma zmateni city,
čekajíc na lepší živo-byty.
Čekajíc na krásu bytí,
nikde se ale neuchytí.
Čekajíc na lepší život?
Slíbený kdysi. Teď dost!
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, ilona, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)