S poztrácenými anděly
hraju si na lásku
nedokážu být veselý -
srdce mi drží na vlásku.
Na kousku tepny zkornatělé
dlouhým a prostým sněním,
že jsem jen anděl v chudém těle,
že se snad jednou změním.
Najdu zas křídla a odletím
daleko od těch špatnejch míst,
najdu si místo: Osvětim.
Radši ne... Tak Los Angeles.
Svobodně bez pout závazků
budu si jen tak tiše plout
a vzpomínat budu na lásku...
... že jsem ji nechal utonout.
S poztrácenými anděly,
už nechci si hrát na lásku.
Už dokážu být veselý,
už mám svou hnědovlásku.