Můj brouk

Můj brouk

Anotace: ...o brouku, co prolejzá mi hlavu...o té co ke mě patří, jakou brouci k L'poolu...

bojím se jít spát
proč usnout je tak těžké?
večer nemůžu se smát
ani věcem co jsou směšné

neusnu s plnou hlavou myšlenek
o sobě, o tobě, o nás
tvářím se spokojeně navenek
když trávíme spolu čas

tohle už mě vážně nebaví
jenže je to lepší jak nic
tenhle "vztah" je nezdravý
jako když vlítá kouř do plic

já jsem sice s tebou
ale přesto nejsme spolu
jsi mou nekonečnou potřebou
patříš ke mě, jak Beatles k Liverpoolu...
Autor Henry Chinaski, 04.04.2010
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Damína, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí