už ne

už ne

Anotace: chtěla bych říct víc.. jen kdybys naslouchal.. =(

netuším, co se v tobě tak změnilo
ano, chápu, co teď chceš a proč,
ale tvé chování je stejně zvláštní
přijde mi, jako bys byl ze dvou kusů složený
a v tom jednom, jsi to stále ty
jsou i chvíle, okamžiky, kdy jen tvůj pohled či úsměv
vrací to, co se snažíš vymazat
ale tvá vůle, to rozhodnutí - zničit vše
je silnější, silnější než cokoliv jiného
a mě to děsí a bolí víc, než si myslíš
teď Já chci mazat a měnit
já chci zrušit tu chvíli, kdy sis to uvědomil
umlčet hlasy, co ti to našeptávaly
vypnout tvůj mozek na ten minulý čas
a pak jej zapnout jen pro mě
nerada tě vidím tak bezcitného
nechci, aby ses měnil tímto směrem
jenže ty už mě neslyšíš, už ti na mně nezáleží,
už ne.. =‘(
Autor dream in emptiness, 11.06.2010
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: CRASH, labuť, Psavec, JohnyD., FrankB, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní volný verš

14.06.2010 09:55:00 | CRASH

To je smutné;(

11.06.2010 09:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí