Pokušení

Pokušení

Anotace: Kdysi...

Proudem času podemletá,
hvězda padá, vyhasíná.
Avšak střípky tvé
mě bodají
tak sladce, jemně
bodají.
Já skryta byla za stínem,
uvězněna vlastním splínem.
Tys odťal mé okovy.

Pohledy,
rty se ptají.
Pohledy
a ledy tají.
Ty sám, však já ne sama.
Orel a nebo panna.
Když dotek střídá dotek,
svět nám někam utek.
Realita je ta tam
a já někam upadám.
Jako ve snu, na lunu hledím.
Zítřka se obáváme, celý bledí.
V rouchu podivném
jeden ve druhém
splýváme.





Rty se spojí –
nám svět se dvojí.
Krapet alkoholu v nás se bouří,
zem se třese, noc se plouží.
Do ticha mlčky zní mé jméno.
Markétko…
Tvé polibky.
Dávné prožitky.
Hlas se třese, srdce volá,
neúkojná touha
na kousky nás trhá.
Já tě chtěla.
Ty mě též.
Snad.

Jsem příliš pomalý,
abych utekl.
Nemám křídla,
abych uletěl.
Pokušení…
Autor Mak, 16.07.2010
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí