Vlčí

Vlčí

Anotace: ..

Srdce mám jak máky vlčí
Vášnivé,co často mlčí
Nebo aspoň mlčelo
To když..
..nevědělo
A možná že stále neví.

Kam až jsme se dostali..
zapomenout jsem zkoušela,
A kdes to všude zkoušel ty?
Vždyť tady jsme se poznali!

Jsi stejný jako já?
Jsi taky mákem vlčím?
Vím, žes nevěděl..
Zase mlčím.

Všechny moje slzy
Strašně mě to mrzí
Že jsem tě opustila
Nemohla jsem vědět..
Jsi můj a nebo cizí?

Neřekla jsem nikomu jinému
ano
mé důvody jsou
pro ostatní zcela nepochopitelné
vím, že i pro tebe.

Viděl jsi mou nahotu
Přesto jsem ti neukázala
Celou svojí hodnotu.
Všechno je ve hvězdách
Opium

I vlčí mák..
Autor PPetrushka, 19.07.2010
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, casla, Čoki, Sýkorka07, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, dosti k zamyšlení..

02.08.2010 19:14:00 | Gabriel17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí