Před spaním

Před spaním

Anotace: ...

Přečteš mi je před spaním?
Snad tě jimi neraním.
Chci slyšet, jak jsou napsány.
Jsem unavená z doufání.
Není v nich moudro jenom pocity
a kolečko ve stroji času rozbitý.
Nemysli si, že k tobě nic necítím,
že jsem jen z hader sešitý.
Možná mám čerstvě křídla zlomená
a z pádů rozedraná kolena,
možná se ukryla má štěstěna,
neunesu být tebou zraněná.
Nedávej mi soucit a naději,
pokud to nebereš trochu vážněji.
Tobě stačí, jen když se usměji
a ve tvém srdci zrno zaseji.
Autor Inge, 19.07.2010
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, zelená víla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé obraty vnímání..

19.07.2010 23:01:00 | zelená víla

Nebuď smutná-foukám Ti dušičku,posílám culíkatou písničku a kytičku pro potěšení-na veselé snění;)),*-}.
Třebas bude lépe.

19.07.2010 21:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí