Valentýnská 2007

Valentýnská 2007

Anotace: Je to už hodně stará básnička...Přidávám jen pro ucelení sbírky.Navíc je NĚČÍM "zvláštní" (je v ní ukryto "poselství" ) :-D

Valentýnská 2007

Mám hlavu plnou myšlenek, jež nenahradí žádná slova
ikdyž jsi "jen" moje kamarádka, že jsi krásná chci Ti říkat znova.
Líbí se mi Tvůj pohled - oči tak krásný a nevinný
uviděl jsem anděla - v jehož blízkosti dělám kraviny.
Jsi nenápadná - kdo však spatří Tě - ztrácí slova
uvidí Tě jednou - poté vídat chce Tě stále znova.

Tebe mít na blízku - čas plyne jako dravá voda
extázi okamžiku - nic nenahradí - věčná škoda.

Mít jedno přání - chtěl bych čas zastavit
obejmout tělo Tvé - svou náruč nastavit.
Nádherný úsměv jež v mysli nevyměním za nic
inspirace k básnění - jsi múzou která nezná hranic.
Krátím si chvíle psaním básně
oslepený Tebou sedím a je mi krásně.

Rýmy jež bytost Tvou mají povznésti do nebe
eden - místo kde nechtěl bych ani chvíli být bez Tebe.
Můžou to být pro někoho - pouhá slova - nic než holé věty
elixírem veršů však pro ně jsi Ty.
Šílené - tak možná zdá se Ti když píšu o Tobě
o skvělé povaze v andělské podobě.
Verše jsou u konce - ať úsměv máš na tváři žádný splín
a na závěr přeji Ti KRÁSNÝ VALENTÝN
(LSI, 5.2.2007)

Autor LSI, 06.09.2010
Přečteno 791x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí