Kamarád? Nikdy a navždy.

Kamarád? Nikdy a navždy.

Anotace: Když se slova samy skládají do vět bez uvolňujícího katalyzátoru, kterým povětšinou bývá alkohol, znamená to u mně, že je něco špatně... Posuďte sami...

Sbírka: Ostatní básně a jiné

Tvoje rtíky jsou jak nádoba s jedem,
polibkem tvým já otrávit se nechal.
Když jsi mě sjela přísným pohledem,
já záchranu v samotě raději hledal.

Hlava zdá se co chvíli rozskočí,
pod účinkem jedu ze rtů plných.
Země a nebe se pojednou zatočí,
zmohu se jen na pár rýmů slabých.

Slovíček několik na malou hromádku házím,
teď skládám z nich dohromady několik vět.
Vše na jednu jedinou kartu teď vsázím,
rád dostal bych možnost změnit svůj svět.

Nebrouzdat samotný vlnami svého života,
naplnit jej radostí a švitořivým smíchem.
Vše co mám je věrnost a nekonečná ochota,
tak pojďme skoncovat s tím hrobovým tichem.

S tím jež do teď realitu mojí plní,
i přes velikou nevoli z mojí strany.
S tím, jež mě obklopuje jak husté trní,
kterým se neprosekají sebeostřejší hrany.

Láska je vlastně nepěkná věc,
jež mě žene do věcí marných.
Tak ušil jsem na sebe klec,
ze želez přátelství klamných.

Promiň...
Autor Gandalf, 29.09.2010
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, umělec2, Issa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opraveno...díky za upozornění. Taky jsem na to háklivý, ale tohle mi nějak uteklo ;-)

03.10.2010 21:10:00 | Gandalf

To co je špatně je ve mně!

02.10.2010 18:58:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí