Topím se..

Topím se..

Anotace: ..bez naděje na záchranu..

Zlomená se slzami v očích,
mávám odplouvající lodi
jménem Naděje,
svět se tak zvláštně točí,
padám daleko pryč,
odnášejí mě peřeje
řeky zapomnění.
Na ostrov zoufalství,
tam kde život ve smrt se mění,
marně se ptám, kdo mě zachrání,
snad princ na bílem koni?
Ne, to tys mě do té řeky hodil!
Autor rumovávíla, 01.12.2010
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: Azure angel, CULIKATÁ, Kapka, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Záchranné lano hodí
jiný princ v další z lodí.

01.12.2010 18:25:00 | Kapka

A na třetí z lodí
už princové jen honí

16.01.2017 00:31:10 | BůhVerše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí