Ztracená

Ztracená

Anotace: Ztracená....

Každé ráno slunce vyjde
a já se ptám,
co vlastně od života čekám?
Co vlastně od života chci?
Co vlastně?...Když ty vedle mě nejsi.
Bez tebe nejsem nic,
když nevidím ty oči tvý,
bez tebe nežiju
a ty to moc dobře víš.
Bez tebe jsem úplně ztracená,
bez tebe nejsme "my",
ale jenom "ty" a "já".
Autor monyka, 25.12.2010
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí