Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Držet se za ruce a dívat se na hvězdy...

Hvězdy,
Zas na mě mrkáte
Očima bledýma
Které nezahřejí
Není vám pomoci
Vy světlušky zrádné
Nejsem Gagarinem

Hvězdy,
Závidím vám lásku,
Neboť jen vy víte
Co je utrpení
V drtivém objetí
A přece tak něžně
Hřešíte nade mnou

Hvězdy,
Šperky poztrácené,
Za dne neviděny
Posbírám vás po tmě
Schovám vás pod polštář
Budete mi šeptat
O lásce a … milování.
Autor Rejha, 07.01.2011
Přečteno 466x
Tipy 14
Poslední tipující: Eliss94, tato22, šuměnka, divoska_jaja, Gabrielle, kaňka ouškovaná, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o hvězdách píšu téměř denně
a taky často navštěvuji
vesmírem totiž běžně pluji
v toužení po obměně...

p.s - taky miluji Dědečka :)

17.02.2011 19:07:00 | šuměnka

První jsem si ji chtěla opsat, ale tahle stojí za to vyrýt si ji do srdce...

09.01.2011 20:43:00 | kaňka ouškovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí