Pohádka

Pohádka

Anotace: ....

Tento příběh je jak vystžižený z pohádky
kdy princ s princeznou u večerní procházky
vyznaly si lásku svou
ty hřejivé pocity co cítily na prsou


políbil jí na rty její
na ty usta co se věčně smějí
pohladil jí po tváři
až se celá rozzáří


chopil jí do náruče své
dal by všechno svojí milé
Miluje jí tak ,jako ona miluje jeho
říkají to oba ze srdce svého


a jak to s nimi vlastně skončí?
Nikdo je neviděl jak se spolu loučí
asi je jim pořád oboum spolu hezky
bez sebe by umřely nejspíš stesky
Autor Snilek.holka, 02.02.2011
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí