Tvoje dlaň
Anotace: pod dojmem těžkého smíření s krutou realitou
A jsem tu sama, nikdo tu není
poslední stíny v potemnění
poslední záchvěv mojí duše
zde už nic není, po předtuše.
Vybírám město pro mé žití
až jednou navždy zmizím pryč
zde už je pro mě k nepřežití
když k tvému srdci vzdávám klíč
a tak dnes bloudím po Paříži
jsem vyděšená jako laň
kolem mě autobusy víří
a mě tu chybí tvoje dlaň
Přečteno 545x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, jitka.svobodova, NikitaNikaT., rezina, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)