fucking memories

fucking memories

Anotace: Vzpomínka zabijí .., život pak pomíjí ...

Bolest mě přemáhá
a krev je lákavá
vím, že to pomáhá
už se smrákává

Soumrak bolestného smutku
duše rozervaná
já umírám, vskutku
myšlenka potrhaná

Proč mě stále odmítáš
a nechceš se mnou být
jinou v náruč přivítáš
já nechci takhle žít

Paprsek krve do trávy stéká
v tiché bolesti agonie
smrt mě snad i trochu leká
řetízek perel purpur smyje

Sebevražda je řešení
a sama mohu rozhodnout
zda blouzdnit stále ve snění
či na řeku Styx vyplout ..
Autor Synkkä, 15.04.2011
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí