Jsem jen další..

Jsem jen další..

Anotace: po dlouhé době..

Jsem špatný vtip minulosti
srdce vyplivlé na chodník
touha krmená dosytosti
jen další úspěšný podvodník.

Pláč a smích pro blázínky
šílenství vpletené v úsměvu
klidný pohled od maminky
kašpárek zesnulý pro něhu.

To pro lásku ten hlupáček umřel, pro lásku..
Autor Larey, 21.04.2011
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí