to co se nezmění...

to co se nezmění...

Anotace: Neboj se lásko, ani ty nemusíš se bát.

Chtěl jsem tě od prvního okamžiku kdy jsem tě poznal
Toužil jsem se tě dotknout a moci tě obejmout
můj život v té době velikých změn doznal
přesto jsem věděl že s tebou mohu plout.

slovenská lodička co na obzoru bytí
změnila všechno, co znal jsem v duši svojí
a já jsem pochopil že pro mne není zbytí
že život můj a její se jednou navždy spojí

Lásko má neboj se, ať se teď co chce stane
Ty budeš jediná kdo vládne lásce mojí
A i když ne vždycky nám dobrý vítr vane
osud nás spojil, a nic nás nerozdvojí
Autor Trawnikar, 07.05.2011
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí