Pojď ke mě

Pojď ke mě

Anotace: Je to pár hodin, co jsem slyšel pěknou melodii. Zněla mi dlouho v uších a pak se zrodilo pár veršů. Po doplnění a ucelení vyšlo toto...Vyslovená nevyslovitelná přání :-)

Pojď ke mně blíž a polib mne na rty,
cítím Tvou vůni omamnou,
pojď ke mně blíž a nestůj už zády,
nehraj si na tak záhadnou.

Pojď ke mně blíž už slyším jak dýcháš,
ruce Ti dám kolem pasu,
pojď ke mně blíž ať vím že mě vnímáš,
na tvář Ti dám letmou pusu.

Pojď ke mně blíž vždyť už chvíli mě znáš,
oči prý nikdy nelžou,
pojď ke mně blíž ať vidíš co máš,
mé ruce po Tobě kloužou.

Pojď ke mně blíž a otoč se zády,
přiviň se mi k boku,
pojď ke mně blíž ať vidím Tvé vlasy,
ať vidím jiskru v Tvém oku.

Pojď ke mně blíž a řekni co cítíš,
já řeknu Ti city své,
pojď ke mně blíž ať vím na co myslíš,
prožijme chvíle překrásné.

Pojď ke mně blíž ať slyším co říkáš,
poslouchám Tě a vnímám,
pojď ke mně blíž ať vím co nosíváš,
pověz, co ještě neznám.

Pojď ke mně blíž, moc krásně povídáš,
Tvůj hlas je jak pohlazení,
pojď ke mně blíž a ne že nestíháš,
nikdy jiný tu už není.

Pojď ke mně blíž ať jen jsem s Tebou,
neznám krásnější chvíli,
pojď ke mně blíž a buď hvězdou mou,
posviť mi na cestu k cíli.

Pojď ke mně blíž a jen tiše stůj,
buď pro mě tajnou zahradou,
pojď ke mně blíž a budu jen Tvůj,
buď mou veselou náladou.

Pojď ke mně blíž ať poznám Tvou duši,
tyhle pocity nemívám,
pojď ke mně blíž, Tvé srdce rychle buší,
málo takových dívek znám.

Pojď ke mně blíž, proč držíš si odstup,
já budu Tě mít rád,
pojď ke mně blíž a odlož svůj stud,
s Tebou budu vždy mlád.

Pojď ke mně blíž a vzhlédni k nebi,
slunce už svítí skrz mraky,
pojď ke mně blíž a věř svému srdci,
nemusíš míti rozpaky.

Pojď ke mně blíž, nemáš proč se bát,
buď mojí krásnou princeznou,
pojď ke mně blíž, já chtěl bych Ti tolik dát,
vidět Tě stále šťastnou.

Pojď ke mně blíž a podej mi ruku,
chytnu Tě pevně a nepustím,
pojď ke mně blíž a řekni mi „kluku“
a já Tě nikdy nezradím.
Autor štěky, 20.09.2011
Přečteno 656x
Tipy 2
Poslední tipující: Alex Ardes, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, pěkná. Snad proto, že jsme stejně staří a asi cítíme stejnou věc, používáme na to stejná slova. Jen to "Pojď ke mě blíž..." teď nechci nějakou doby slyšet :D

26.09.2011 20:28:00 | Alex Ardes

moc pěkné...opravdu chválím :-)

23.09.2011 18:48:00 | nikoolkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí