Sny

Sny

Anotace: Zavřete oči a nechte se uhánět, novými světy, přáními,...

Ve snu si létám snad miliónem hvězd.
Propadám se do peřin,
kde jiný je svět.

Volám!!!
Sny jsou krásný i zrádný a Ty chceš být jejích pán.
Ve snu vládcem být a Tebe mít rád.

No tak pojď s námi dál,
svět je mnohem hezčí než aby si spal.
Každá hvězda příběh má,
občas slétne na zem i tady mezi nás.

Za ruce Tě držím,
ještě nechoď spát,
příběhy na zem spadlé budem si lát.

Na konec se dovídám,
že Ty jsi mou,
ráno se probouzím s krásnou vílou.
Autor Hantec, 04.10.2011
Přečteno 385x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Liška76, Emmelia, XaYa, strašidýlko-střapatý, labuť, Lamorte, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná voní vzdálenými světy v našich fantaziích.

05.11.2011 16:14:48 | Liška76

Sny jsou někdy naše nevyřčená přání
sny jsou duhou barevnou jež do vnitra hledí
sen mnohdy ukáže co budoucnost chystá
pro sny je vždy dostatek místa :-)))

KW

04.10.2011 09:32:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí